2 slpk hoekappartement met garage

123,456,789.00 €
exclusief verkooprechten

Het hoekappartement bevindt zich in Residentie ‘Rodenbach’ op het 2e verdiep met uitstekende Zuid-West oriëntatie wat zorgt voor veel lichtinval gedurende de dag. Het werd gebouwd in 1974 als zijnde 3 slaapkamer appartement maar huidige eigenaren hebben van de 3e kamer een keuken gemaakt (oorspronkelijk een open keuken in de leefruimte). Het appartement wordt bemeubeld verkocht, onmiddellijk vrij en is instapklaar. Het goed kan aangewend worden als 2e verblijf, opbrengsteigendom of private woonst. In de residentie werden de laatste jaren heel wat investeringen uitgevoerd zoals het plaatsen van een hoogrendement condensatieketel in 2016, vernieuwen van de daken en dakgoten met de plaatsing van isolatie in 2019, nieuwe waterkering 2019. Verder werd de lift reeds aangepast aan de normen. Dit maakt dat de nieuwe eigenaar geen nieuwe investeringen moet dragen en aldus een hoger rendement kan genieten. !Belangrijk om weten! De huidige EPC score houdt (nog) geen rekening met de nieuw geplaatste dakisolatie en zal dus in feite een veel betere score krijgen. In de huidige vraagprijs zit de garage inbegrepen, het appartement kan in principe ook verkocht worden zonder garage waardoor de prijs een stuk lager zal uitvallen.

Voor meer informatie, adres, prijs en/of een bezoek, aarzel niet ons te contacteren tel: 0498183744 of email: 2050@niewbow.be

Basis

Soort: Toegevoegd op: 13.01.20 Status: Beschikbaar: Vanaf akte notaris
Contactpersoon: Marino Ducasteele Bel makelaar: 0498183744 Mail makelaar: 2050@niewbow.app

Bekijk op de kaart

Stedenbouwkundige info

Voorkooprecht: neen
Bouwvergunning verkregen: ja
Dagvaarding en herstelvordering: neen
Verkavelingsvergunning: niet meegedeeld
Bestemming: Woongebied
Erfgoed: neen
Overstromingsgevoelig: geen

Certificaten en attesten

EPC referentie: 2155574
EPC score (kW/m2): 279

COVID19: KANTOOR GESLOTEN ALVAST TEM 19 APRIL

Als vastgoedmakelaar mogen wij geen klanten meer ontvangen in ons kantoor of plaatsbezoeken doen en er mogen geen nieuwe huisbezoeken worden ingepland. Werken op afspraak is evenmin nog toegelaten. De federale maatregelen hebben een economische impact op ons kantoor en we worden door de overheid beschouwd als een winkel. En winkels moeten zowel in het weekend als in de week de deuren sluiten. Kosten blijven lopen en geen kans op inkomsten. Ook naar de toekomst toe kunnen we thans niet prospecteren en inkopen, zal dit dus ook te voelen zijn na de corona crisis. In uitvoering van deze overheidsmaatregel hebben wij ons kantoor gesloten tot nader bericht.