Over ons

Bedrevendheid

Sinds 2007 ben ik actief als vastgoedmakelaar-syndicus in Middelkerke. Als senior beheers ik de appartement mede – eigendom in theorie en praktijk. Dit geeft vertrouwen aan eigenaars, hun appartement wordt met alle zorg behandeld.

Deze professionaliteit zet ik verder naar kandidaat-kopers toe, met kennis van zaken worden ze onmiddellijk en juist geïnformeerd. Men weet duidelijk hoe de vork aan de steel zit wanneer men eigenaar wordt van een appartement in een gebouw. Hiervoor ben ik 7/7 beschikbaar.

Vanaf 2010 ben ik dus ook gestart als onafhankelijk vastgoedmakelaar-bemiddelaar met het merk ‘MIJN GEBOUW’ en realiseerde tot december 2018 tientallen tweedehands appartementsverkopen (op te frissen, te renoveren, instapklare) aan de kust. Via mondreclame kwamen de eigenaars – verkopers tot bij mij.  

In 2019 legt de overheid zijn Vlaams woonbeleidsplan voor en de nieuwe energie prestatie voorwaarden,  Iedereen BEN, vanaf 2050 dienen alle appartementen minder dan 100 kilo Watt per uur en per vierkante meter te verbruiken. Je kunt het vergelijken met de huidige elektrische wagens tegenover de oude fossiele motoren...

Om tegemoet te komen aan de BEN visie werd het merk ‘NIEWBOW’ opgestart (nieuwbouw uitgesproken in ’t Westvloams).  Aanbod van Bijna Energie Neutrale appartementen aan zee van De Panne tot Oostende.

De verkoop van EPC 100+ appartementen blijft deel uitmaken van onze in/verkoop.

Ik ga gericht op zoek naar de juiste koper(s), die op de juiste plaats waar het appartement ligt willen zijn en dit op het juiste moment in hun leven. Ieder potje heeft dus zijn dekseltje.

Hoef daarvoor geen publiek kantoor noch straat-etalage te hebben. De bezoekers-statistieken van deze website tonen aan hoeveel unieke voorbijgangers dagelijks in onze digitale etalage kijken en contact kunnen nemen voor een bezoek. Verkopen worden altijd gedaan in het appartement zelf en niet in een kantoor. Een kantoor is enkel goed voor de administratieve taken. We moeten afstappen van vervlogen tijden en openstaan voor het hedendaagse derde millennium met online winkelen, smartphones, applicaties, elektronisch geld, ..

Voor wie onmiddellijk wenst aan te kopen (zo er niemand jouw droomappartement voor de neus wegkaapt) wordt er ter plaatse in het te kopen appartement gewerkt met een wederzijdse aan/verkoopbelofte in aanloop naar het compromis. De verkoper belooft plechtig te verkopen en de koper belooft plechtig te kopen. Een onderhandse verkoopovereenkomst wordt nadien samen met beide notarissen opgemaakt en ondertekend door partijen, daarna volgt de notariële akte en de eigendomsoverdracht .

Bel of mail mij voor een afspraak ter kennismaking, gratis waardebepaling en vrijblijvende makelaarsofferte.

Erkenningsnummer beroepsorde: 506845

T / SMS / CHAT: 0498 18 37 44

EMAIL: 2050@niewbow.app

Home Office: 8670 Koksijde, C Schoolmeesterslaan 9

Consultatie op afspraak

Ondernemingsnummer BE 0781.157.331
BA en borgstelling via NV AXA Belgium (polisnr.730.390.160)

Rekening derden CRELAN BE37 8601 1787 9028

We zijn onderworpen aan de deontologische code
van het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars
Land van toekenning is BELGIE.
Adres BIV: Luxemburgstraat 16B, PCBE1000
KB van 27 september 2006 tot goedkeuring
van het reglement van plichtenleer van het BIV
http://www.biv.be/content-tag/reglement-van-plichtenleer


Wat is een Home Office Agentschap?
Als iemand zijn kantoorbezigheden thuis doet, zegt men dat hij of zij ‘kantoor aan huis’ houdt. Met dit ‘kantoor’ wordt de backoffice in onze villa te Koksijde Bad bedoeld waar alle administratie en opvolging gedaan wordt. 


Beschikbaarheid tijdens kantooruren:
Van zondag tem donderdag aan de westkust.
Op vrijdag -en zaterdag aan de middenkust.
Na kantooruren: bel ons 7/7 9-21u voor een afspraak west -en middenkust
Vr gr, Marino Ducasteele, 50j
0498/183744